EERSTE SALON VAN DE MEDE-EIGENDOM OP 23 NOVEMBER 2017

EERSTE SALON VAN DE MEDE-EIGENDOM OP 23 NOVEMBER 2017

De Unie Vlaamse Syndici en de Union Francophone des Syndics organiseren op 23 november 2017 in Paleis 3 van Brussels Expo, de eerste Salon van de mede-eigendom: dit is een primeur in de sector van de mede-eigendom!
Beide federaties UVS en UFS willen komaf mee maken met de slechte reputatie van de syndici. In reactie op de sensatie artikels in de pers die te vaak het imago van het beroep besmeuren, willen de UVS en de UFS aantonen dat het beroep een positieve evolutie nastreeft.
De salon heeft als doelstelling alle actoren van de mede-eigendom bijeen te brengen: een 150tal exposanten zullen aanwezig zijn zodat alle aspecten van de mede-eigendom aan bod komen; isolatie, energie, renovaties, audits, boekhouding, brandveiligheid, liften, daken … etc. Ook professionele syndici die ethiek en professionalisme hoog in het vaandel dragen zullen op een stand hun mede-eigenaars en alle bezoekers verwelkomen.
Een auditorium is voorzien met presentaties gedurende de volledige dag over belangrijke thema’s m.b.t. het beheer van appartementsgebouwen. Voor mede-eigenaars met vragen over het beheer van hun residentie is zelfs een “expert box” voorzien met experten van de mede-eigenaars organisaties die het evenement aanmoedigen, waaronder de Verenigde Eigenaars.
Alle technieken en aangeboden diensten zijn van groot belang voor de mede-eigenaars, niet alleen omdat het een vermindering van de vaste kosten betekent, maar ook omdat het de waarde van hun eigendom verhoogt. Wie zuinig omgaat met energie kan aanzienlijke besparingen realiseren die door de VME geïnvesteerd kunnen worden in renovatiewerken.
Omdat iedereen welkom is, zal de Salon gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers: mede-eigenaars, professionele en occasionele syndici, leden van de raad van mede-eigendom, rekencommissarissen en iedereen die interesse heeft in het beheer van gebouwen.
Voor meer info: voorzitter@uvsyndici.be

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK