De Eigenaarsbond breidt uit!

Het kon niet uitblijven: de blijvende groei van onze vereniging zet ons aan tot een eerste stap in de richting van ons groeiend klantenbestand in de Vlaamse provincies. Ook de service in ons kantoor in Antwerpen wordt uitgebreid, details hierover volgens spoedig.

Als start zullen wij vanaf 1 maart e.k. een zitdag per maand houden (van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00) in elke provincie: normaal gesproken de 1e vrijdag in Brugge, de 2e vrijdag in Sint-Niklaas, de 3e vrijdag in Groot-Bijgaarden/Dilbeek en de 4e vrijdag in Hasselt (Wij zullen de data per maand ook telkenmale op voorhand op onze website zetten en vermelden in ons tijdschrift). Hierna de adressen en de exacte startdata :

1e vrijdag (start op 1 maart): 8000 Brugge, Stationsplein 4 bus 21 (in NMBS Station) kantoor gehuurd bij REGUS

2e vrijdag (start op 8 maart): 9100 Sint-Niklaas, Stationsplein 7E (in NMBS Station) kantoor gehuurd bij REGUS

3e vrijdag (start op 15 maart): 1702 Groot-Bijgaarden, Pastoor Cooremansstraat 3, kantoor gehuurd bij REGUS

4e vrijdag (start op 22 maart): 3500 Hasselt, Koningin Astridlaan 35/1, kantoor gehuurd bij Huis Vanstraelen

Het eerste lid dat zich ter plekke aanbiedt voor een consultatie (na afspraak zoals hierboven beschreven) of de eerste die zich aanbiedt  om lid te worden (inschrijven en cash betalen), krijgt ter plekke een fles goede Cava cadeau!

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK