Asbestophaling aan huis vanaf september

Ivarem, de intergemeentelijke vereniging voor duurzaam afvalbeheer, start in september met de huis-aan-huisinzameling van asbestcement. Inwoners van Ivaremgemeenten (Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Mechelen, Putte, Puurs St Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek) kunnen speciale plaat- en kuubzakken voor asbestcement aankopen in het recyclagepark. “Bij elke aankoop geven we
twee sets persoonlijke beschermingsmiddelen mee met een wegwerpoverall, een mondmasker en wegwerphandschoenen en je ontvangt ook een instructiebrochure” legt Peter Borstlap, milieucoördinator bij Ivarem, uit. Voor het ophalen van zakken maakt  u vanaf september een afspraak via de gratis infolijn van Ivarem:
0800.90.441 (www.ivarem.be)

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK