Maatregelen tegen coronavirus

Beste leden

Wij doen er alles aan in deze moeilijke tijden om u toch te kunnen blijven van dienst zijn. De eerstkomende dagen en we(e)k(en) vragen wij u om niet persoonlijk naar het kantoor te komen indien dit niet strikt noodzakelijk is. Wij blijven op post om mails (info@eigenaarsbond.be) en telefoons (03/232 26 06) te beantwoorden, zelfs (indien het binnen onze mogelijkheden ligt natuurlijk) op zaterdag en zondag, wat de mails betreft!. U kan ons dus wel contacteren om eventueel toch een dringende afspraak te bespreken. U kan ook een kopie van uw documenten met de vragen die u heeft droppen in onze brievenbus in Antwerpen.

Ons kantoor in Oostende blijft op vrijdag open, met de uitgebreide mogelijkheid om op afspraak te komen tot 17u00, mails kunnen ook naar info@eigenaarsbond.be, of telefonisch naar 059/79.00.44

Alvast dank voor uw begrip en medewerking.

Uiteraard houden wij u van de verdere evolutie, in functie ook van de regeringsmaatregelen, onmiddellijk op de hoogte.

Met vriendelijke groeten,

Roland Haentjens

voorzitter

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK