Maatregelen coronavirus (2)

Beste leden

Ons vorig bericht over maatregelen rond het coronavirus is amper gepubliceerd of wij moeten ons aanpassen (en terecht) aan de strengere normen:

Vanaf vandaag middag woensdag 18 maart, houden we voorlopig geen persoonlijke consultaties meer op kantoor (Antwerpen en Oostende), tot nader order. Ook de avondopening in Antwerpen op woensdagavond wordt voorlopig opgeschort.

Echter, tot zolang er geen totale lockdown komt, blijven wij in de mate van het mogelijke en het toelaatbare tot uw dienst. Dus telefonisch en per mail blijven we bereikbaar en doen wij ons uiterste best u zo snel mogelijk een antwoord op uw vragen te bezorgen.

Alvast dank voor uw medewerking en begrip.

Met vriendelijke groeten,

Roland Haentjens

voorzitter

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK