INFO-AVOND 23 APRIL UITGESTELD

Beste leden

Het is nog niet gelukt het coronavirus uit onze contreien te verdrijven. Voorzichtigheid en de daarbij horende discipline blijven geboden en opgelegd door onze regering, al zeker tot en met 3 mei.

Daarom moet ik u melden dat onze gratis info-avond van 23 april, in samenwerking met vastgoedmakelaar Abricasa, jammer genoeg niet zal kunnen doorgaan, maar uitgesteld wordt naar hoogstwaarschijnlijk het najaar. Natuurlijk houden wij u hier tijdig op de hoogte.

Ook staat reeds vast dat het woonevent in Gent, waar wij ook aanwezig gingen zijn op 16 mei, niet zal doorgaan.

Uiteraard bekijken wij met Abricasa wanneer wij de info-avond dan wel alsnog kunnen laten plaats vinden. Het event in Gent, zou later op het jaar georganiseerd worden.

Ik profiteer van de gelegenheid om te zeggen dat, alhoewel ons kantoor moet gesloten blijven voor het publiek, wij zelf wel aanwezig zijn op kantoor om jullie telefoons en mails te beantwoorden!

Ook Abricasa laat weten dat zij verder werken in deze periode en een huurder voor u kunnen zoeken, uw woning te koop kunnen zetten of u helpen een woning/appartement te kopen met de bijbehorende diensten.

U kan ons altijd bereiken op info@eigenaarsbond.be per mail, of telefonisch op 03/232 26 06.

Abricasa, aan de Kasteelstraat58 te 2000 Antwerpen, is bereikbaar op info@abricasa per mail, of telefonisch op 03/259 04 04

Dank voor uw begrip en uw steun vooral en hou het gezond!

Met vriendelijke groeten,

Roland Haentjens

voorzitter

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK