TERUG OPEN VANAF 11 MEI !

BESTE LEDEN EN GEÏNTERESSEERDEN

VANAF MAANDAG 11 MEI 2020 ZULLEN WIJ ONZE DEUREN OPNIEUW OPENEN EN ZULLEN FYSIEKE AFSPRAKEN OP EN BEZOEKEN AAN ONS KANTOOR OPNIEUW MOGELIJK ZIJN. UITERAARD ZAL DIT GEBEUREN VOLGENS DE DOOR DE OVERHEID OPGELEGDE VOORZORGSMAATREGELEN.

OM DIE REDEN VERZOEKEN WIJ VRIENDELIJK DE LEDEN DIE DE JURIST WENSEN TE SPREKEN, STEEDS VOORAFGAANDELIJK TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN MET ONS KANTOOR TENEINDE EEN GEWENSTE AFSPRAAK IN TE PLANNEN EN OOK ENKEL EEN FYSIEKE AFSPRAAK TE BELEGGEN WANNEER DIT ABSOLUUT NOODZAKELIJK IS.

WIJ BLIJVEN IN TUSSENTIJD UITERAARD EVENEENS VIA EMAIL, DAN WEL TELEFONISCH VOOR U BESCHIKBAAR.

GEÏNTERESSEERDE NIET-LEDEN EN LEDEN DIE ENKEL AAN DE BALIE INFO OF DOCUMENTEN WENSEN, VRAGEN WIJ HET KANTOOR ENKEL TE BETREDEN INDIEN NIEMAND ANDERS ZICH VOOR DE BALIE IN ONS KANTOOR BEVINDT. DAARBIJ ZAL U GEVRAAGD WORDEN STEEDS MINSTENS 1,5 METER AFSTAND MET HET PERSONEEL IN HET KANTOOR IN ACHT TE NEMEN.

IN ELK GEVAL WORDT AAN IEDEREEN DIE BINNEN KOMT, STERK AANBEVOLEN EEN MONDMASKER TE DRAGEN.

OP DEZE WIJZE KUNNEN WIJ DE OPTIMALE VEILIGHEID EN GEZONDHEID VAN IEDEREEN GARANDEREN.

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR UW BEGRIP EN MEDEWERKING!

DE EIGENAARSBOND VZW

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK