Webinar: Renoveren voor verhuurders

Er komt heel wat kijken bij het verhuren van een pand. In Antwerpen willen we je helpen om jouw verhuurpand te renoveren. Dankzij de expertise en steun van de Stad Antwerpen heb jij  een pand dat energiezuinig en comfortabel is, twee pluspunten in de huidige markt!

Met dit webinar kom je te weten wat de spelregels zijn om een verhuurpand op de Antwerpse markt aan te bieden. Een gastspreker van de VZW EIGENAARSBOND neemt je op een half uurtje mee door de belangrijkste aandachtspunten.

We overlopen ook hoe je deze huurwoningen of -appartementen kan aanpassen aan de huidige standaarden voor isolatie of energieverbruik. Medewerkers van het Antwerpse woonkantoor en het Energiehuis Antwerpen overlopen regelgeving en geven tips.

Daarnaast krijg je meer inzicht in de steun die jij als verhuurder kan krijgen als je een pand verhuurt aan kwetsbare doelgroepen bijvoorbeeld. Ook nemen we je mee in de mogelijkheden die er zijn om grote appartementsgebouwen of kleinere panden met steun van de stad te renoveren. Tijdens dit half uurtje maak je dan ook kennis met de energiecoach van de stad Antwerpen en de werking op maat van Verenigingen van Mede-Eigenaren.

Als laatste leggen we je ook nog even uit wat je kan doen om asbest te verwijderen uit een huurpand.

Wanneer

Dag Uur
Dinsdag 23 februari 2021 19.45 – 21.45 uur

Dit webinar wordt niet opgenomen en kan nadien niet herbekeken worden.

Deelnemen webinar

Schrijf je in voor dit gratis webinar

Inschrijven

Meer infosessies

Het EcoHuis host regelmatig infosessies over duurzaam verbouwen. Benieuwd naar het volledige aanbod, kijk dan op deze pagina.

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK