PANELGESPREK: SYNDICI EN COWBOYS

GAAT DOOR OP 12 oktober van 10u40 – LIVE via ZOOM – tot 11u20

SYNDICI & COWBOYS gaat over het onderscheid tussen goede professionele kantoren die werken zoals het moet en anderen die het niet zo nauw nemen. Dat 45% van de VME’s vandaag GEEN geregistreerde syndicus in de KBO-databank heeft is verwonderlijk, want die registratie is verplicht.

Kamerlid Leen Dierick (CD&V) heeft op 16 augustus een wetsvoorstel ingediend om die NIET-registratie te bestraffen met een boete voor de VME. Is dit ook een goede toets voor de kwaliteit van de syndicus? Kunnen de goede kantoren hier een voordeel mee doen?

Dat is het onderwerp van ons PANELGESPREK op dinsdag 12 oktober 2021, dat via ZOOM LIVE te bekijken is.

Mr. ROLAND TIMMERMANS – topjurist in mede-eigendom en JORIS BREUGELMANS van BTV CONTROL – dagelijks begaan met wettelijke bepalingen voor gebouwenbeheer – zijn onze studiogasten vanaf 10u40. Met LEEN DIERICK (die er helaas niet bij kan zijn op 12 oktober) hadden we deze week al een interview en daar gaan we gretig op in tijdens ons panelgesprek

GRATIS INSCHRIJVEN VOOR DE ZOOM LIVE VAN DIT PANELGESPREK: klik hier

Dit panelgesprek is een organisatie van www.appartement.tv – een onafhankelijk mediaplatform dat zich richt tot een kleine 100.000 VME’s en een 2.500 syndici in 13 centrumsteden in Vlaanderen en in Brussel.

Syndici die willen deelnemen aan de gratis werklunch van APPARTEMENT.tv – aansluitend op het panelgesprek in Leuven (Blanden) – kunnen zich daarvoor aanmelden: klik hier

Comments are closed.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK